Fotbal. Arbitrii delegaţi de UEFA la meciurile cu Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu

Steaua Bucureşti va disputa miercuri manşa a doua play-off-ului Ligii Campionilor, pe Etihad Stadium din Manchester, la centrul terenului fiind delegat arbitrul polonez Pawel Gil.
(Alex Grimm / Bongarts / Getty Images)

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va trebui să fie în cea mai bună formă miercuri 24 august - 21,45, ora României, zi în care roş-albaştri vor avea nevoie de un miracol pentru a putea întoarce rezultatul tur al play-off-ului Ligii Campionilor, după ce gruparea engleză Manchester City s-a impus la scor uriaş (0-5) în faţa formaţiei bucureştene.

Conform celor de la UEFA, la centrul terenului se va afla arbitrul polonez Pawel Gil, care va fi ajutat de conaţionalii Piotr Sadczuk şi Marcin Borkowski - arbitri asistenţi. Bartosz Frankowski şi Krzysztof Jakubik vor fi arbitri asistenţi adiţionali, în timp ce Konrad Săpelă va fi arbitru de rezervă.

Delegat UEFA la acest meci va fi Martin Sturkenboom (Olanda), iar observator pentru arbitri a fost delegat Horst Brummeier (Austria).

Cealaltă echipă românească, Astra Giurgiu, va disputa returul play-off-ului Europa League, a doua competiţie intercluburi ca valoare, joi 25 august - 21,45, ora României. Giurgiuvenii ar trebui să aibă o sarcină mai uşoară în comparaţie cu gruparea din Ghencea, ei obţinând în tur un scor de egalitate 1-1, în faţa unei alte echipe engleze, West Ham United.

Pentru acest meci, care se va desfăşura pe Stadionul Olimpic din Londra, a fost convocat arbitrul Manuel Graefe (24 ani - Germania), care va fi asistat de arbitri Mike Pickel şi Holger Henschel, în timp ce arbitru de rezervă va fi Harm Osmers.

Germanul a condus o singură echipă românească în cupele europene, pe Oţelul Galaţi, care era învinsă de Benfica, la Lisabona, cu 1-0, pe 7 decembrie 2011, în grupele Ligii Campionilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport