Fotbal: Gigel Bucur (Kuban Krasnodar) a marcat din nou în campionatul Rusiei

Internaţionalul român Gigel Bucur. (Michael Buholzer / EuroFootball / Getty Images)
Epoch Times România
04.11.2013

Internaţionalul român Gigel Bucur a marcat un nou gol pentru echipa sa, Kuban Krasnodar, în partida câştigată cu scorul de 2-1 pe terenul concitadinei FK Krasnodar, duminică, în cadrul etapei a 15-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

Bucur, aflat pe lista "stranierilor" convocaţi de Victor Piţurcă în vederea dublei cu Grecia din cadrul barajului pentru calificarea la Cupa Mondială 2014, a deschis scorul în minutul 64. Kuban şi-a dublat avantajul în minutul 90, prin Ivelin Popov, gazdele reuşind golul de onoare în cel de-al treilea minut de prelungiri, prin Gerard Gohou. Atacantul român a fost schimbat în minutul 80.

În etapa trecută a campionatului rus, Gigel Bucur a reuşit să înscrie ambele goluri ale victoriei lui Kuban Krasnodar în partida cu Anji Mahacikala (2-0).

Într-o altă partidă din etapa a 15-a primei ligi ruse, Dinamo Moscova, echipă antrenată de românul Dan Petrescu, a dispus cu 1-0 pe teren propriu de Tom Tomsk, în urma autogolului lui Maksim Bordacev (min.42).

Dinamo Moscova ocupă locul 5 în clasament, cu 26 pct, în timp ce Kuban Krasnodar se află pe locul 8, cu 20 pct, Lider este Zenit Sankt Petersburg, cu 36 pct, urmată de Lokomotiv Moscova şi Spartak Moscova, cu câte 30 pct.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor