Frances Tiafoe forţat să declare fair-play pentru World Team Tennis 2020

Tenismanul american nu va onora cu prezenţa ediţia din acest an a 'World Team Tennis', după ce acesta a fost depistat pozitiv la noul coronavirus cu ocazia testelor premergătoare competiţiei.
Tenismanul american Frances Tiafoe.
Tenismanul american Frances Tiafoe. (Frances Tiafoe/facebook)

World Team Tennis 2020, o competiţie mixtă de tenis care va avea loc începând din 12 iulie la Greenbrier (Virginia de Vest), nu-l va avea pe tabloul principal pe jucătorul din Statele Unite, Frances Tiafoe, după ce a fost testat pozitivi la noul coronavirus, a anunţat directorul turneului, Carlos Silva, potrivit celor de la Reuters.

Tiafoe (22 ani, 81 ATP) a fost totodată nevoit să se retragă şi de la turneul demonstrativ All-American Team Cup de la Atlanta.

Dintre sportivele de top care şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment sunt şi trei foste campioane de Mare Şlem, americancele Venus Williams şi Sofia Kenin, respectiv belgianca Kim Clijsters.

World Team Tennis 2020 va dura trei săptămâni, la linia de start urmând a se alinia nouă echipe mixte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport