Frank Lampard, antrenor principal la formaţia engleză Chelsea Londra

"Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o." - Frank Lampard.
Antrenoul grupării londoneze FC Chelsea, Frank Lampard.
Antrenoul grupării londoneze FC Chelsea, Frank Lampard. (Getty Images)

Gruparea din Premier League - Chelsea Londra, are un nou conducător principal de joc în persoana lui Frank Lampard. Fost mijlocaş al formaţiei londoneze timp de 13 ani de zile, acesta a ajuns la un acord cu oficialii clubului de pe Stamford Bridge valabilă trei sezoane.

''Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine'' a declarat Lampard, care a preluat ştafeta cârmei 'Albaştrilor' de la italianul Maurizio Sarri, acesta din urmă părăsind pe Chelsea pentru formaţia italiană Juventus Torino după doar un sezon, timp în care a cucerit trofeul UEFA Europa League.

Aflat la început de carieră ca antrenor, Lampard a mai pregătit doar pe echipa de ligă secundă Derby County cu care fostul internaţional englez a ratat ascensiunea în Premier League sezonul trecut.