Frank Lampard, antrenor principal la formaţia engleză Chelsea Londra

"Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o." - Frank Lampard.
Antrenoul grupării londoneze FC Chelsea, Frank Lampard.
Antrenoul grupării londoneze FC Chelsea, Frank Lampard. (Getty Images)

Gruparea din Premier League - Chelsea Londra, are un nou conducător principal de joc în persoana lui Frank Lampard. Fost mijlocaş al formaţiei londoneze timp de 13 ani de zile, acesta a ajuns la un acord cu oficialii clubului de pe Stamford Bridge valabilă trei sezoane.

''Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine'' a declarat Lampard, care a preluat ştafeta cârmei 'Albaştrilor' de la italianul Maurizio Sarri, acesta din urmă părăsind pe Chelsea pentru formaţia italiană Juventus Torino după doar un sezon, timp în care a cucerit trofeul UEFA Europa League.

Aflat la început de carieră ca antrenor, Lampard a mai pregătit doar pe echipa de ligă secundă Derby County cu care fostul internaţional englez a ratat ascensiunea în Premier League sezonul trecut.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport