Fraţii interlopului Emi Pian, arestaţi pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

Florin Mototolea
Florin Mototolea (Facebook)

Tribunalul Bucureşti a dispus, joi, arestarea pentru 30 de zile a fraţilor interlopului Emi Pian, Vasile Duduianu (zis Graţian Pian) şi Laurenţiu Duduianu (zis Ciprian Pian), precum şi a unui alt membru al clanului, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Decizia nu este definitivă, însă cei trei vor fi duşi în arest.

“La data de 04.08.2020, în jurul orei 02:00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, citat de Agerpres.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din România, a fost ucis săptămâna trecută de membrul altui clan de interlopi, Richard Emanuel Gheorghe, care l-a înjunghiat în timpul unei lupte corp la corp izbucnită la o partidă de barbut. Deşi a fost dus de urgenţă la spital, Emi Pian, după cum mai era cunoscut interlopul, a pierdut prea mult sânge şi nu a putut fi salvat.

Potrivit unor surse judiciare, în timpul incidentului, Emi Pian, i-ar strigat fratelui său Graţian, să îl omoare pe rivalul sau. Prin urmare, Graţian a sărit cu un topor asupra lui Richard Emanuel, însă doar l-a rănit pe acesta, care se află în prezent în arest preventiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne