Gabriel Tamaş părăseşte echipa galeză Cardiff City

Internaţionalul român şi-a reziliat contractul, acesta urmând să semneze o nouă înţelegere cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Steaua Bucureşti
Fotbalistul român Gabriel Tamaş.
Fotbalistul român Gabriel Tamaş. (Mark Thompson / Getty Images)

Fundaşul în vârstă de 32 de ani, care îşi doreşte să prindă lotul României pentru Campionatul European din Franţa de anul acesta, şi-a reziliat de comun acord, luni, contractul cu ocupanta numărului 9 în Championship, Cardiff City, conform anunţului făcut de oficialii clubului.

Tamaş va fi readus la FC Steaua Bucureşti la insistenţele lui Reghecampf, tehnicianul din Ghencea dorind în această pauză competiţională să transfere un fundaş central. El fusese dat afară de la campioana României anul trecut în luna iulie, antrenorul de atunci Mirel Rădoi renunţând la serviciile lui după ce a întârziat la un antrenament.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali a mărturisit că Tamaş va avea un salariu de 1000 de euro pe lună, apoi contract pe încă un an cu o sumă mai mare, de asemenea în contract este prevăzută şi o clauză specială "Dacă bea, a doua zi îl dau afară".