Ghinea: "Firea şi-a tras nişte hoteluri la Familie şi face un ban cât e mână moartă în Guvern"

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Facebook - screenshot)

Fostul ministru (USR) al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea susţine că Gabriela Firea, care a primit de la şeful său de partid Marcel Ciolacu "un minister penibil", "un minister fantomă", s-a apucat să facă "nişte învârteli" la Ministerul Familiei.

"Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea un minister penibil, cu multe aşteptări. Apoi Budăi nu i-a dat mai nimic când s-a rupt de la ministerul lui. Băieţii vor să o scoată din cursă, pentru că Marcel vrea să fie el candidat, să se rotească băieţii serviciilor între ei. Ea, cum nu o duce capul, a pus botul că poate să fie ministru. Conduce femeia un minister fantomă. Şi a început să se prindă. Aşa că ce s-a gândit? Măcar să facă nişte învârteli - o avea Florentin nişte idei de imobiliare. Aşa că a trecut BTT la Ministerul Familiei", a declarat Cristian Ghinea.

Liderul USR a atras atenţia că BTT e acronim de la Biroul de Turism pentru Tineret, "o chestie de are hoteluri de stat şi care nu ar trebui să existe".

"Cred că totuşi putem zice că măcar HORECA se descurcă fără proprietate de stat. Deci Firea şi-a tras nişte hoteluri la Familie şi face un ban cât e mână moartă în Guvern. Sau, explicaţia alternativă ar fi că Firea crede că BTT e cauza pentru care se făceau mai mulţi copii pe vremea comunismului şi vrea să încerce ceva. Cum am mai spus: la PSD niciodată nu e cert unde e hoţie şi unde e prostie. Colega mea deputat Denisa Neagu a găsit şi scris despre politica de natalitate prin BTT", a adăugat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne