"Hemoragia" continuă. PSD mai pierde un parlamentar

Plenul Senatului
Plenul Senatului (Epoch Times România)

Plecările din PSD continuă şi după ce Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor. Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, din PSD. Social-democraţii nu vor însă să renunţe la locul de parlamentar, aşa că preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a cerut lui Ilea să demisioneze şi din Parlament, relatează Agerpres.

"Astăzi şi-a dat demisia din calitatea de membru al PSD şi, având în vedere acest aspect, şi faptul că a fost ales senator pe listele PSD, îi solicit demisia din Senat. Consider că gestul lui nu este unul corect faţă de PSD şi că, dacă ar avea onoare, ar demisiona din Senat", a declarat Horia Nasra, pentru sursa citată.

"Motivele lui nu au fost legate de activitatea organizaţiei judeţene. În urma demisiei lui, noul preşedinte interimar al organizaţiei municipale este liderul de grup al consilierilor locali, domnul Dan Morar", a mai precizat Nasra.

Vasile Ilea a fost înlocuit în funcţia de preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne