Hillary Clinton îşi anunţă candidatura pentru prezidenţialele din 2016

Hillary Clinton.
Hillary Clinton. (Sean Gardner / Getty Images)

După mai multe luni în care doar s-a presupus că ar candida în cursa prezidenţială din 2016, Hillary Clinton a confirmat oficial acest lucru duminică.

Confirmarea a venit prima dată prin intermediul unui email trimis de un consilier de-al lui Clinton, şi nu printr-un material video sau un post pe Twitter al candidatei, aşa cum era de aşteptat.

“Am dorit să mă asigur că aţi auzit pentru prima dată despre aceasta de la mine – este oficial: Hillary candidează pentru preşedinţie”, a declarat John Podesta într-un email către susţinătorii democraţi.

“Americanii şi-au croit drum înapoi de la perioada economică dificilă, dar drumul este în continuare în favoarea celor din vârf. Americanii obişnuiţi au nevoie de un campion, iar eu vreau să fiu acel campion, pentru ca voi să faceţi mai mult decât să vă descurcaţi. Puteţi avansa şi rămâne în frunte. Pentru că, atunci când familiile sunt puternice, America este puternică. Aşa că plec la drum pentru a vă câştiga votul, deoarece a sosit vremea voastră. Iar eu sper că îmi veţi fi alături”, a declarat Hillary Clinton în primul său mesaj de campanie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.