"Hoţilor, v-aţi bătut joc de ţară! Ruşine!" - Dăncilă n-a scăpat de huiduieli nici la Râşnov


Viorica Dancila a fost intampinata luni, la Rasnov, cu huiduieli şi scandari de genul „Rusine sa va fie”.
Viorica Dancila a fost intampinata luni, la Rasnov, cu huiduieli şi scandari de genul „Rusine sa va fie”. (Screenshot Youtube)

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată luni, la Râşnov, cu huiduieli şi scandări de către un grup de cetăţeni nemulţumiţi de actuala guvernare.

Intrată în "zodia huiduielilor", Viorica Dăncilă a avut parte de primiri "călduroase" peste tot prin ţară pe unde s-a dus în turneul său electoral - Iaşi, Târgu Mureş, Satu Mare, judeţul Timiş, Hunedoara etc.

La Râşnov, Dăncilă a fost întâmpinată de protestatari care au scandat: „Ruşine să vă fie, doamna Dăncilă! E patru lei kilogramul de cartofi!”, „Hoţilor, v-aţi bătut joc de ţară! Asta aţi reuşit să faceţi!”, „Ruşine! Ruşine! Ruşine să vă fie!”.

Replica premierului nu a întârziat să apară, îndemnând oamenii la 'unitate', exprimându-şi convingerea că cei care au huiduit-o nu au "cereri concrete" şi că de fapt cei de la guvernare "fac lucruri bune pentru români şi România".

"Aceste cuvinte nu caracterizează poporul român, nici din Braşov şi nici din altă parte. Acest lucru nu poate decât să instige la ură şi la dezbinare şi pentru a avea lucruri bune făcute pentru România cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă unitate. M-am dus în mijlocul lor şi nu au nemulţumiri concrete. Este modul lor de a înţelege că trebuie să se comporte, noi ne-am obişnuit, nu ne este teamă, avem convingerea că facem lucruri bune pentru români şi pentru România”, a spus Dăncilă citată de BizBraşov.ro.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne