Ianis Hagi achiziţionat definitiv de Glasgow Rangers

Internaţionalul român a fost transferat definitiv de vicecampioana Scotiei. Împrumutat la sfârşitul lui ianuarie de la echipa belgiană Racing Genk, gruparea scoţiană şi-a exercitat opţiunea din contract şi l-a achiziţionat în schimbul sumei de 5 milioane de euro.
Internaţionalul român Ianis Hagi.
Internaţionalul român Ianis Hagi. (Getty Images)

Fotbalistul român Ianis Hagi a fost cumpărat de echipa fostului mare jucător englez Steven Gerrard - Glasgow Rangers.

Cumpărat în vara anului 2019 de belgienii de la Racing Genk, fiul fostului mare jucător român Ghe. Hagi, a fost împrumutat până la finalul sezonului vicecampioanei Scotiei pentru suma de 4 milioane de euro.

În urma evoluţiilor sale în tricoul formaţiei de pe Ibrox (12 meciuri în care a marcat 3 goluri, respectiv a oferit două asssituri), gruparea scoţiană a exercitat opţiunea din contract şi l-a achiziţionat pe mijlocaşul român pentru suma de 5 milioane de euro.

Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, cele două cluburi negociază în acest moment modalităţile transferului.

Lazio Roma era la rândul ei interesată de Ianis (21 de ani), dar aceştia s-au reorientat către Mohammed Kudus după aflarea veştii. Rangers ar fi însă dispusă să-l cedeze pe Ianis, dar doar contra sumei de 10 milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport