Imagini din Colonia (Koln), unul dintre cele mai renumite târguri de sărbători


Piaţa de Crăciun Koln & Bonn sau Colonia, din Germania, 5 decembrie, 2015
Piaţa de Crăciun Koln & Bonn sau Colonia, din Germania, 5 decembrie, 2015 (Mioara Stoica/Epoch Times România)

Conform cercetătorilor, o zi nu ar mai avea 24 de ore ci doar 16 ore. Că este adevărat sau nu, toţi am observat cum timpul trece repede, repede. Ne apropiem deja, cu paşi mari, de Sărbătorile de Iarnă, iar pieţele lumii sunt invadate de dulciuri, podoabe de pom, de fapt, enorm de multe bunătăţi.

Astăzi, în galeria foto, vă prezentăm oraşul Koln, al patrulea ca mărime din Germania, fondat de către romani cu 2000 de ani în urmă şi numit de aceştia ''Colonia Claudia Ara Aggrippinensium".

În fiecare an, centrul istoric din Koln este învăluit de atmosfera magică a Pieţelor de Crăciun şi de festivităţi care anunţă venirea Sărbătorilor de Iarnă. Când târgul îşi deschide porţile lângă Dom, milioane de vizitatori din întreaga lume vin să se bucure de atmosfera de sărbătoare şi de minunatele cadouri puse la vânzare în cele 160 de celebre căsuţe din lemn „Buden”, adevărate mici opere de artă.

Dacă doriţi să-l vizitaţi ar trebui să vă grăbăţi! Perioada Pieţei de Crăciun din Colonia în 2015 a început pe 23 noiembrie şi durează până pe 23 decembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură