În Australia, atacurile de cord au crescut cu 17% în anul 2022. "Experţii" dau vina pe pandemie

(ShutterStock)

În ultimele luni, publicul a fost bombardat cu o serie de ştiri care încearcă să explice creşterea constantă a numărului atacurilor de cord în ţările occidentale în ultimii doi ani. Epidemia este foarte îngrijorătoare din cauza numărului mare al persoanelor tinere, de altfel sănătoase, care sunt lovite de probleme cardiace, care se întâlnesc de obicei la pacienţii mai în vârstă sau obezi clinic, se arată într-un articol publicat de ZeroHedge.

Explicaţiile pentru această tendinţă dau vina pe orice, de la jocurile video până la schimbările climatice. Desigur, aceşti ţapi ispăşitori nu explică saltul statistic al insuficienţei cardiace din ultimii doi ani. Cea mai frecventă naraţiune este că virusul covid este cauza, dar problema cu această teorie este că nu există nicio dovadă care să susţină afirmaţia conform căreia COVID cauzează potenţiale afecţiuni cardiace. De fapt, studiile arată că nu există "inimă COVID", un concept fals răspândit de mass-media mainstream la începutul pandemiei.

Sunt nedumeriţi "experţii"? Sau încearcă să evite vinovatul evident

Australia raportează o creştere de 17% a atacurilor de cord numai în primele opt luni ale anului 2022, iar cercetătorii plătiţi de establishment par să evite în mod deliberat orice menţiune a vaccinurilor anti-Covid cu ARNm. În schimb, ei continuă să dea vina pe infecţia cu COVID, împreună cu numeroşi factori declanşatori periferici şi indirecţi asociaţi cu blocajele.

Mai multe studii arată acum o legătură directă între vaccin şi miocardită, în special la tineri, iar încercările de a suprima astfel de informaţii de către Big Pharma şi guverne eşuează. Dacă efectele secundare sunt legate de dezvoltarea unor tulburări autoimune declanşate de ARNm, aşa cum suspectează unii cercetători, atunci este posibil ca simptomele la multe persoane vaccinate să nu devină vizibile timp de luni sau ani de zile. Dar, pe măsură ce trece timpul, amploarea efectelor va deveni clară pentru public.

Studiile pro-vaccin legate de pericole nu includ deseori persoanele nevaccinate ca grup de control pentru determinarea efectelor secundare, ceea ce sugerează o dorinţă de a ascunde riscurile pentru sănătate asociate cu vaccinarea împotriva COVID. În final, afecţiunile şi numărul deceselor vor deveni mult prea evidente pentru a putea fi ignorate de către mainstream. Să fie oare "torţele şi furcile" sfârşitul inevitabil al celor care aplică vaccinurile şi Big Pharma?