Incendiu la aerodromul Belbek din Sevastopol. Oficialii ruşi susţin că un avion a luat foc

Aerodromul Belbek din Sevastopol
Aerodromul Belbek din Sevastopol

Mai multe explozii au fost auzite în apropierea aerodromului Belbek din oraşului ucrainean ocupat Sevastopol. Mihail Razvozhaiev, aşa-numitul “guvernator” al Sevastopolului, a susţinut, pe Telegram, că a fost vorba de un avion care a luat foc.

“Urgenţă la aerodromul Belbek. Potrivit echipelor de salvare, un avion a ieşit de pe pistă în timpul aterizării şi a luat foc. Pompierii lucrează acum la faţa locului”, a declarat Razvozhaiev, citat de Ukrainska Pravda.

Ulterior, Razvozhaiev a adăugat că, în timp ce avionul a ieşit de pe pistă, a avut loc o detonare parţială de muniţie.

“În timpul aterizării, avionul a depăşit pista şi a avut loc o detonare parţială a muniţiei. Pilotul a reuşit să se evacueze. Incendiul a fost stins cu promptitudine, iar aerodromul nu a fost afectat”, a continuat şeful guvernului de ocupaţie rusă din Sevastopol.

Pe mai multe canale de Telegram au fost publicate fotografii şi videoclipuri care arată un fum negru ridicându-se de la baza aeriană.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe