Incident neaşteptat la metrou. Trupele speciale au intervenit în forţă împotriva unor ultraşi din galerii

.
. (Facebook - screenshot)

Trupele speciale au avut o intervenţie în forţă la metroul din Bucureşti, unde un grup de suporteri au fost scoşi din garnitura de tren şi încătuşaţi pe peron. Microbiştii aveau asupra lor fumigene şi mai multe arme albe, informează Digi24.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea a două grupuri de suporteri, unul dinamovist şi altul stelist, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Ulterior steliştii au intrat în staţia de metrou unde doi jandarmi au fost loviţi, ceea ce a făcut necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor.

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti, care se desfăşoară pe stadionul Dinamo, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti comunică următoarele: În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti a revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor. În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Juristul Vlad Gheorghe a criticat intervenţia forţelor de ordine, afirmând că "indiferent ce ar fi făcut cei căutaţi, ăsta e hal de intervenţie?".

https://www.facebook.com/VladDanGheorghe/videos/10217407941860710/

"Vă daţi seama prin ce au trecut oamenii din jur? Ce panică. Se putea întâmpla o tragedie, erau totuşi în subteran. Şi chiar cei din galerie vizaţi nu trebuie bătuţi deloc. Astea sunt apucături de golani, nu de forţe de ordine. LE: Jandarmii au dat cu lacrimogene în metrou, peste oamenii nevinovaţi", a scris Vlad Gheorghe pe Facebook.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne