Inel cu diamante pierdut în urmă cu 45 de ani, găsit în motorul unui automobil

Inel
Inel (captură video Fox News)

În motorul unui automobil te aştepţi să găseşti inele (segmenţi) de pistoane, dar nu un inel de nuntă!

Când a vrut să dezmembreze un Chevrolet V8 Vega din 1972 achiziţionat pentru piese, Will Frye din Dubuque, Iowa, a fost surprins să găsească un inel cu diamante.

Frye a declarat pentru KCRG că l-a sunat pe fostul proprietar, Ray Schmuecker, să-l întrebe dacă inelul cu diamante găsit în motor era al lui. Bătrânul în vârstă de 93 de ani i-a spus că îşi aminteşte că pe la sfârşitul anului 1973 sau începutul anului 1974 a pierdut inelul de nuntă.

"Soţia mea şi-a făcut griji când l-am pierdut, aşa că a mers în oraş şi a venit acasă cu un alt inel, exact ca cel pe care l-am pierdut", a spus Schmuecker.

Schmuecker a cumpărat automobilul pentru că îşi dorea o maşină frumoasă, cu care să-şi ducă soţia la tratament pentru cancer la sân.

Toţi cei trei copii ai lor au învăţat să conducă această maşină şi au folosit-o în vacanţele de familie.

"Am avut multe vremuri bune şi multe vremuri grele cu această maşină veche".

Maşina s-a defectat în urmă cu aproximativ 20 de ani şi de atunci nu a mai fost folosită. Schmuecker a considerat că trebuie să fie dezmembrată, dar Frye s-a oferit să o cumpere, pentru a folosi motorul la maşina sa de curse.

Ann Cabana, fiica lui Schmuecker, a spus că sunt fericiţi să afle că maşina va trăi într-un fel şi nu se aştepta niciodată să se întâmple acest lucru. Deosebit de emoţionată, pentru că şi ea a fost recent diagnosticată cu cancer la sân, a văzut întâmplarea ca pe un semn că "totul va fi bine".

Pista de curse se află lângă casa lui Schmuecker din Petersburg şi speră să vadă în curând motorul în acţiune.