Internaţionalul George Puşcaş dorit de formaţia engleză Birmingham City

Presa internaţională anunţă că gruparea din Serie A, Inter Milano, la care românul este legitimat în prezent, poartă tratative pentru transferul tricolorului, cea mai interesată echipă fiind formaţia de liga a doua engleză.
Internaţionalul român George Puşcaş.
Internaţionalul român George Puşcaş. (Getty Images)

George Puşcaş va părăsi curând pe Inter Milano, potrivit presei internaţionale, care a anunţat joi că acesta este dorit de mai multe echipe din Europa, cea mai atractivă ofertă fiind cea a grupării Birmingham City care este dispus să dea 7 milioane de euro.

Internaţionalul român revenit în această vară la gruparea pregătită de Antonio Conte, după falimentul lui Palermo, este negociat însă la suma de 10 milioane de euro. Golgheter la Euro 2019, cu 4 reuşite, Puşcaş e la mare căutare.

"Principala calitate a lui Puşcaş e că reuşeşte să fructifice foarte uşor situaţiile de gol pe care le are. Este un număr 9 clasic, ce atacă foarte bine şi la fazele fixe.. Şi-a dezvoltat în ultimul timp calităţile în aer, dar mai are perspective să se dezvolte la alte capitole fiind tânăr. Ne aduce aminte de Chicharito (n.r. actualul atacant al lui West Ham, fost la Manchester United sau Real Madrid) în momentele sale bune, a scris Birmingham Mail.

Puşcaş a contabilizat în sezonul trecut în Serie B, pentru Palermo, nouă goluri. El a mai jucat pentru Bari, Benevento şi Novară, iar singurul gol în Serie A l-a marcat pentru Benevento, în sezonul 2017-2018.

Potrivit site-ului specializat în transferuri, transfermartk.com, cota lui Puşcaş în prezent este la 3 milioane de euro.