Întrebarea zilei: "Sunteţi mulţumiţi de sistemul feroviar din România?"

Garnituri de vagoane in gara de nord a Timisoarei.
Garnituri de vagoane in gara de nord a Timisoarei. (BOGDAN FLORESCU/The Epoch Times Romania)

Un studiu recent relevă faptul că doar 20% dintre români sunt mulţumiţi de sistemul feroviar naţional. Potrivit unui sondaj Eurobarometru, România şi Bulgaria sunt pe ultimele locuri din Uniunea Europeană, într-un clasament care urmăreşte gradul de satisfacţie faţă de sistemul feroviar propriu.

Nivelul de satisfacţie variază de la 67% în Finlanda, până la 18 % în Bulgaria, fiind în general destul de scăzut în statele membre din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Întârzierile mari, dar şi condiţiile proaste de transport sunt principalele aspecte care îi nemulţumesc pe românii care obişnuiesc să călătorească cu trenul.

Urmăriţi câteva dintre răspunsurile pe care reporterii The Epoch Times le-au primit când au întrebat bucureştenii: " Sunteţi mulţumit de sistemul feroviar din România?"

Aflaţi părerile oamenilor cu privire la subiecte de actualitate, în fiecare zi, la rubrica Întrebarea zilei, pe site-ul The Epoch Times România.

Epoch Times publică în 35 de ţări şi în 19 limbi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii