Iohannis şi soţia sa, fotografie alături de Donald şi Melania Trump

Presedintele Iohannis şi soţia sa, fotografie alături de Donald şi Melania Trump
Presedintele Iohannis şi soţia sa, fotografie alături de Donald şi Melania Trump (Facebook -)

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat miercuri, pe pagina sa de socializare, o fotografie făcută împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, alături de cuplul prezidenţial american Donald şi Melania Trump.

Şeful statului român a participat la o recepţie tradiţională oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU, prilej cu care a fost făcută fotografia publicată.

„Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele Iohannis deasupra fotografiei.

Menţionăm că preşedintele Klaus Iohannis se află de marţi într-o vizită în SUA, la New York, ca şef al delegaţiei României la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

De cealaltă parte, contracandidata lui Klaus Iohannis la preşedinţie, Viorica Dăncilă nu s-a bucurat de prea mare succes în vizita sa în SUA.

Surse oficiale au declarat pentru Digi24.ro că vicepreşedintele SUA Mike Pence nu se va mai întâlni cu premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, secretarul american pentru Energie, Rick Perry, a "uitat" să spună că s-a întâlnit cu Dăncilă, deşi aceasta fusese şefa delegaţiei române cu care s-a întâlnit. Perry a menţionat-o doar pe Ramona Mănescu într-o postare pe Twitter ulterioară întrevederii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne