Îşi petrece Ivanka Trump vacanţa în Croaţia alături de “Revoluţia Culturală”?

Fiind văzută în Croaţia împreună cu posibila apropiată a preşedintelui rus - Wendi Deng - fiica lui Donald Trump ar putea atrage asupra tatălui său un nou val de speculaţii şi critici, ţinând cont de faptul că democraţii americani au acuzat Moscova de desfăşurarea de atacuri cibernetice împotriva lor.
Wendi Deng, fosta soţie a lui Rupert Murdoch, bănuită de spionaj în favoarea Partidului Comunist Chinez, pozează pe Tweeter cu Ivanka Trump, fiica magnatului republican la preşedinţia SUA, nu mai puţin controversatul Donald Trump
Wendi Deng, fosta soţie a lui Rupert Murdoch, bănuită de spionaj în favoarea Partidului Comunist Chinez, pozează pe Tweeter cu Ivanka Trump, fiica magnatului republican la preşedinţia SUA, nu mai puţin controversatul Donald Trump (Captură internet, Tweet)

Candidatul prezidenţial republican american Donald Trump a publicat recent o fotografie cu fiica sa, Ivanka, petrecând timp în Croaţia cu Wendi Deng, presupusa apropiată a preşedintelui rus Vladimir Putin şi fosta soţie a magnatului mass media Rupert Murdoch.

Wendi Deng, al carei nume, în chineză, înseamnă "Revoluţia Culturală", a avut o ascensiune pe cât de rapidă, pe atât de sordidă, pe lângă Rupert Murdoch, exact la începutul perioadei in care omul de afaceri australian dorea să intre în forţă pe piaţa media din China.

Evoluţia lui Wendi Deng alături de Murdoch s-a terminat cu un divorţ sordid, introdus de Murdoch, după zvonuri privind atenturile repetate ale soţiei sale cu la-fel-de-cunoscutul Tony Blair. Incidentul a coincis, la fel de exact, cu momentul abandonării aventurii lui Murdoch în China.

Conform analiştilor, dacă Trump ar dori să se distanţeze de liderul rus aceasta nu ar fi cea mai bună cale.

Deng şi Putin nu au fost fotografiaţi împreună şi nici nu a fost confirmată o relaţie a lor.

În aprilie 2016, Wendi Deng a fost văzută în St. Barts urcând pe iahtul de 40 milioane de dolari al oligarhului rus Roman Abramovici, un prieten apropiat al lui Putin.

Wendi Deng îmbarcându-se pe iahtul lui Abramovici, unde s-ar fi întâlnit cu Vladimir Putin
Wendi Deng îmbarcându-se pe iahtul lui Abramovici, unde s-ar fi întâlnit cu Vladimir Putin (captură foto)

Discuţiile despre Deng şi Putin au început să circule în urmă cu trei ani, la câteva luni după ce Deng şi Rupert Murdoch au pus capăt căsătoriei lor de 14 ani. Un an mai târziu, Kremlinul a confirmat faptul că Putin a divorţat de soţia sa, Liudmila, după 30 de ani de căsnicie.

Deng, care are 2 fiice cu Murdoch, a fost acuzată anterior că ar fi avut o aventură cu Tony Blair. Dar atât ea cât şi fostul premier britanic au negat categoric faptul că ar fi fost mai mult decât prieteni, în ciuda mărturiilor personalului de serviciu.

Blogul panchinese susţine că Wendi are legături cu Armata de Eliberare a Poporului (AEP) din China şi cu Departamentul Politic General (DPG).

Wendi a fost înconjurată de o oarecare controversă, ţinând cont de modul în care a ajuns în SUA, în care a obţinut cetăţenia americană prin distrugerea unei căsnicii, cum a ajuns să lucreze pentru Rupert Murdoch şi să intre în anturajul fostului premier britanic Tony Blair. De fapt, Wendi a fost un pion central în eforturile lui Murdoch de a aduce televiziunea liberă şi necontrolată în China. Mai multe amănunte despre ascensiunea lui Wend Deng aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe