Iubitul său a băgat-o în portbagaj şi a dat foc maşinii. Dar a scăpat cu viaţă

(Captură YouTube)

Un bărbat drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj şi a dat foc maşinii, după care a plecat de acolo. Totuşi, omenii legii au reuşit să o salveze la limită pe femeie, relatează TVR.

Potrivit sursei citate, luni dimineaţa, în jurul orei 4.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis victimei un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs.

Datele au fost comunicate tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu şi, în jurul orei 4:50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3.

La faţa locului, oamenii legii au observat o flacără în interiorul maşinii şi au intervenit imediat pentru a scoate femeia din portbagaj şi pentru stingerea incendiului.

La scurt timp, continuă sursa citată, în zona unei benzinării, din apropiere, a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne