José Mourinho, proaspăt numit în funcţia de antrenor principal al echipei Tottenham Hotspur

Conducerea clubului din Tottenham a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul portughez, acesta urmând să preia frâiele noii sale echipe de la Mauricio Pochettino care a fost concediat în urma rezultatelor dezamăgitoare înregistrate de echipa sa în campionatul englez.
Antrenorul portughez Jose Mourinho.
Antrenorul portughez Jose Mourinho. (Getty Images)

José Mourinho (56 de ani) este noul conducător principal de joc al grupării din Premier League, Tottenham Hotspur, după ce argentinianul Mauricio Pochettino a fost demis, marţi, de staff-ul de pe White Hart Lane Arena, aceştia din urmă fiind dezamăgiţi de parcursul Lilywhites în primul eşalon al sistemului de ligi ale fotbalului englez, potrivit BBC.

"Rezultatele interne de la finalul sezonului trecut şi din debutul celui actual au fost extrem de dezamăgitoare", a sunat explicaţia conducerii clubului londonez.

Mourinho, liber de contract după despărţirea de Manchester United din luna ianuarie, a mai antrenat în cursul carierei sale formaţiile FC Porto, Chelsea Londra, Inter Milano şi Real Madrid. Noul său contract este valabil până la finalul sezonului 2022-2023.

În prezent formaţia din capitala Marii Britanii ocupă poziţia a 14-a în Premier League.