Judecătoarea lui Vlad Pascu se transferă de la Mangalia la Constanţa. La solicitarea ei

Ioana Ancuţa Popoviciu (Facebook - Ioana Ancuţa Popoviciu)
Ana Ion
21.05.2024

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea care a comis revoltătorul gest de a întreba dacă tinerii ucişi de Vlad Pascu sunt în sală, s-a transferat de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa.

Decizia de transfer a fost aprobată, marţi, de CSM, relatează Aktual24.ro.

Recent, CSM a decis ca judecătoarea să rămână în funcţie, respingând astfel propunerea Inspecţiei Judiciare de a fi suspendată din funcţie.

„Respinge propunerea formulată de Inspecţia Judiciară privind suspendarea din funcţie a doamnei Popoviciu Ioana Ancuţa – judecător în cadrul Judecătoriei Mangalia, ca neîntemeiată. Fără cale de atac”, a decis CSM.

„Având în vedere interesul public manifestat, Secţia pentru judecători în materie disciplinară abilitează Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu mass media să aducă la cunoştinţa publică următoarele:

Prin hotărârea Secţiei pentru judecători în materie disciplinară nr. 8J din data de 24 aprilie 2024 a fost respinsă, în unanimitate, ca neîntemeiată propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a doamnei Popoviciu Ioana Ancuţa, judecător în cadrul Judecătoriei Mangalia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor