Kadîrov regizează o scenetă ridicolă despre falsa capitulare a Ucrainei. Un actor rus în rolul lui Zelenski

Ramzan Kadîrov (dr) şi falsul Volodimir Zelenski
Ramzan Kadîrov (dr) şi falsul Volodimir Zelenski

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a angajat un actor care să joace rolul preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski într-o scenetă în care acesta din urmă semnează actul de capitulare a Ucrainei în faţa Rusiei. Însuşi Kadîrov a jucat în “actul artistic”, ţinându-şi autoritar mâna pe umărul falsului lider ucrainean în timp ce acesta “semnează” documentul cu litera Z, care a devenit un simbol al agresiunii ruse în Ucraina.

Kadîrov a plătit un actor celebru din Rusia pentru a recita, cu o voce tremurândă, marele său vis, capitularea Kievului. Într-un videoclip foarte bine editat, cu imagini care încep cu imnul Ucrainei, Kadîrov primeşte “capitularea” lui Zelenski, relatează site-ul Tylaz.net.

În videoclipul publicat pe canalul Telegram al şefului “armatei Tik Tok” (denumirea folosită de armata ucraineană împotriva luptătorilor ceceni), actorul citeşte un text scris în birourile “comediei” din Groznîi:

“Stimaţi cetăţeni! Eu, preşedintele Ucrainei, comandantul suprem al forţelor armate, sunt de acord cu predarea necondiţionată a tuturor forţelor noastre armate. Pe uscat, pe mare şi în aer, precum şi a tuturor forţelor care se află acum sub comanda Ucrainei. Garantez demilitarizarea şi denazificarea completă a Ucrainei într-o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, spune actorul care îl imită pe preşedintele ucrainean, citind de pe o foaie.

Este rândul “actorului Kadîrov” să treacă la acţiune şi, ridicând din umeri, îi aminteşte falsului Zelenski că mai are de îndeplinit o fantezie a liderului cecen.

Actorul se conformează şi spune “Ahmat este puterea”, sloganul trupelor cecene care ucid în Ucraina (Ahmat Kadîrov a fost tatăl lui Ramzan şi lider al cecenilor).

Temutul “actor-şef” cecen îşi rezervă dreptul la ultima replică şi spune: “Am dovedit acest lucru (că Ahmat este puterea), da. Trebuia să faci asta de mult timp, de ce ai întârziat?”, adresându-se falsului preşedinte care semnează capitularea cu litera Z.

Videoclipul a fost însoţit de un mesaj:

“În legătură cu înfrângerea forţelor ucrainene în Lugansk şi eliberarea completă a republicii de invadatorii lui Bandera, Zelenski a semnat un act de predare necondiţionată”.

Utilizatorii de Internet nu au ezitat să se amuze pe seama demersului ridicol al liderului cecen şi au comentat, printre altele, că doar aşa îl poate vedea pe Zelenski semnând capitularea sau că ar trebui să-i arate imaginile lui Putin, pentru că ucrainenii îl aşteaptă pe front pentru a veni să “inspecteze” victoriile fidelului său servitor Kadîrov.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe