Kobe Bryant va fi inclus în 'Naismith Memorial Basketball Hall of Fame' la începutul anului viitor

Fosta mare vedetă NBA, decedat într-un accident de elicopter în luna ianuarie, va fi inclus în 'Hall of Fame' la începutul anului 2021. Ceremonia programată iniţial pe 29 august a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.
Fostul star american Kobe Bryan.
Fostul star american Kobe Bryan. (Getty Images)

Kobe Bryant (41 de ani), unul dintre cei mai mari baschetbalişti americani din istorie, care şi-a pierdut viaţa alături de fetiţa sa Gianna (13 ani) într-un accident de elicopter, în luna ianuarie, la Calabasas, în sudul Californiei, va avea parte de ceremonia de includere în 'Naismith Memorial Basketball Hall of Fame' la începutul anului viitor.

Acest eveniment, care onorează realizările notabile ale fostului star NBA, ar fi trebuit să aibă loc iniţial în data de 29 august, dar a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19, potrivit Los Angeles Times.

Alături de Bryant, vor mai fi incluşi în acest muzeu al personalităţilor şi Tim Duncan, respectiv Kevin Garnett.

Kobe a jucat 20 de ani pentru echipa Los Angeles Lakers, timp în care şi-a adjudecat de cinci ori titlul de campion NBA şi a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA. El s-a retras din activitate în 2016.

În clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, Kobe se află pe poziţia a 4-a, cu 33.643 de puncte, fiind depăşit de alte trei legende: Kareem Abdul-Jabbar (38.387), Karl Malone (36.928), respectiv Le Bron James, cu 33.655 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport