Krisztian Biro, medalie de argint la 'United World Wrestling'

Luptătorul român a cucerit argintul la Mondialele de lupte pentru cadeţi de la Sofia, după o finală cu rusul Soslan Albertovici Tighiev, miercuri, în cadrul categoriei de 71 kg.
(United World Wrestling/facebook)

Sportivul român Krisztian Biro de la CS Tg. Mureş a pierdut confruntarea cu rusul Soslan Albertovici Tighiev, miercuri, în lupta pentru medalia de aur al categoriei 71 kg, la Campionatele Mondiale de lupte pentru cadeţi de la Sofia.

Reprezentantul nostru câştigase anterior în faţa israelianului Timur Bartov (optimi), în faţa suedezului Kevin Gerry Malota Stroem (sferturi), pentru ca apoi să se impună în faţa iranianului Abolfazl Jamal Valipourkhatir (semifinale).

La feminin singura victorie a aparţinut luptătoarei Maria Cristina Roşioru, în optimile cat. 73 kg, în faţa sportivei bulgare Kristina Gheorghieva Mecikova, pentru ca apoi să se încline în sferturi în faţa niponei Nodoka Yamamoto.

Celelate românce prezente la competiţia din capitala Bulgariei: Ana Maria Nechifor a pierdut în preliminariile cat. 43 kg în faţa polonezei Marta Gruszkiewicz, Patricia Valeria Iuraşcu a cedat în calificările cat. 49 kg în faţa mongolei Munkhgerel Munkhbat, iar Zsofia Persida Agoston Palko a fost învinsă în preliminariile cat. 57 kg de Kristina Sokolovska (Ucraina).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport