La Chişinău au demarat Zilele Sănătăţii

Pentru a ne lua aportul de minerale trebuie să includem în regimul nostru alimentar legume şi fructe
Pentru a ne lua aportul de minerale trebuie să includem în regimul nostru alimentar legume şi fructe (Viktor Fischer / Photos.com)

La Chişinău au demarat Zilele Sănătăţii în cadrul celei de-a XIX-a expoziţii internaţionale specializate "MoldMedizin & MoldDent", la care participă peste 70 de agenţi economici din Moldova, Belarus, China, Rusia, România, Ucraina. Potrivit organizatorilor, pe parcursul a trei zile, la Moldexpo, toţi doritorii vor beneficia de consultaţia gratuită a specialiştilor, vor fi organizate seminare, lecţii şi ore de master-class, programe de dans şi traning-uri.

Prima zi a expoziţiei se va desfăşura sub genericul "Pentru copii noştri", scrie "Infotag". Cea de-a doua zi a expoziţiei se va numi "Sănătatea femeii", a treia - "Alimentaţie sănătoasă" şi a patra zi va decurge sub genericul "Medicina alternativă şi Sport".

Coordonatorul proiectului, Maria Spiridonova a comunicat pentru "Infotag", că scopul acestuia este de a promova modul sănătos de viaţă.

"Expoziţia este organizată cu scopul de a menţine sănătatea naţiunii. Participanţii şi oaspeţii expoziţiei vor cunoaşte despre perspectivele domeniului farmaceutic, stomatologiei şi oftalmologiei. În cadrul expoziţiei vor fi prezentate cele mai noi utilaje medicale", a menţionat ea.