Legenda B.B. King, internat în spital

Cântăreţul de muzică blues B.B. King.
Cântăreţul de muzică blues B.B. King. (Captură Foto)

Cântăreţul de muzică blues B.B. King a fost dus de urgenţă la spital în weekend datorită unei dehidratări provocate de diabetul de tip II de care suferă de peste 2 decenii.

Claudette, fiica legendarului muzician, a declarat că deshidratarea "Regelui" a fost cauzată de diabetul zaharat de tip II de care suferă, dar el "este mult mai bine", potrivit Los Angeles Times.

La ora difuzării acestor informaţii, B.B. King încă se află sub supravegherea medicilor din Las Vegas.

Probleme legate de sănătate, a avut celebrul cântăreţ şi în 2014, ceea ce a dus la anularea a opt dintre spectacolele sale programate anul trecut.

După spitalizarea sa din octombrie 2014, King a susţinut într-o declaraţie în 7 octombrie: “M-am întors acasă acum şi ascult muzică, mă uit la filme şi mă bucur de linişte. Cred că sunt mai ocupat acasă decât pe drumuri, discutând cu prietenii care mă sună să vadă ce fac. Apreciez apelurile şi grijile tuturor faţă de mine. Vreau să va spun, mă simt bine.”

Muzicianul de 89 de ani a fost introdus în Rock Hall of Fame în 1987 şi este foarte cunoscut pentru piesele sale “Three O'Clock Blues”, “The Thrill is Gone” şi “When Love Comes to Town”. Născut în Mississippi în anii 1940, Regele Blues-ului a înregistrat peste 50 de albume în timpul carierei sale muzicale de 67 de ani şi a câştigat 14 premii Grammy, a raportat KRON4.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.