Leo Grozavu, proaspăt numit în funcţia de antrenor principal la Sepsi OSK

"Începând de marţi am reziliat contractul, de comun acord, cu Laszlo Csaba, căruia vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru şi rămâne în slujba clubului nostru, deci numai ca antrenor am reziliat contractul." - Dioszegi Laszlo, patronul grupării covăsnene.
(Sepsi OSK/facebook)

Formaţia de Liga I, ACS Sepsi OSK are un nou antrenor în persoana lui Leo Grozavu, acesta din urmă luând în primire frâiele grupării din Sfântu Gheorghe de la Laszlo Csaba, care a fost demis în urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate în această ediţie de campionat. Anunţul a fost făcut de patronul clubului, Dioszegi Laszlo, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Începând de marţi am reziliat contractul, de comun acord, cu Laszlo Csaba, căruia vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru şi rămâne în slujba clubului nostru, deci numai ca antrenor am reziliat contractul. Şi, totodată, deja putem să şi spunem bun venit domnului Leo Grozavu, care începând de astăzi e noul nostru antrenor", a declarat Dioszegi Laszlo.

"Ieri am avut o şedinţă prelungită a Consiliului de Administraţie, am analizat lucrurile bune făcute cu bune Csobi, pentru care vreau şi eu să îi mulţumesc pe această cale. Din păcate nu suntem în clasament unde doream noi la începutul acestui sezon şi am luat decizia, împreună cu Consiliul de Administraţie, ca Leo Grozavu să fie noul antrenor. Îl cunoaşteţi, nu e necunoscut pentru campionatul intern şi avem mare încredere că vom face lucruri bune, lucruri frumoase împreună", a spus la rândul său managerul clubului de fotbal Cornel Şfaiţer.

În actuala stagiune de campionat Laszlo Csaba a contabilizat cu jucătorii săi 2 victorii, 10 egaluri şi 4 înfrângeri în 16 etape, Sepsi OSK ocupând în acest moment locul 11, cu 16 puncte.