Lider PSD din Petroşani, cercetat penal după ce a provocat un accident de maşină, băut

(photos.com)

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, Radu Sorin, este cercetat penal după ce s-a răsturnat cu autoturismul proprietate personală în centrul oraşului, lovind un ghişeu de informare turistică. Potrivit Realitatea.net, politicianul s-a urcat la volan băut.

Potrivit sursei citate, Radu Sorin nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică.

Imediat după producerea accidentului, politicianul a fost supus unui control cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar apoi a fost dus la Spitalul Municipal din Petroşani, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Radu Sorin este membru PSD Petroşani, fiind vicepreşedinte al organizaţiei, precum şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Apa Serv Valea Jiului SA şi membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului SA


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.