Liderul PNL Vrancea a picat BAC-ul. A păţit-o tocmai cu proba la Română, deşi luase meditaţii

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea Daniel Moroşanu alături de liderul PNL Ludovic Orban
Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea Daniel Moroşanu alături de liderul PNL Ludovic Orban (Ziare.com)

Deşi a susţinut că s-a pregătit temeinic pentru Bacalaureat, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea Daniel Moroşanu a picat "examenul maturităţii" - cum i se mai spune Bac-ului. I-a jucat feste tocmai Limba şi literatura română, unde a obţinut nota 3.60. Culmea, Moroşanu luase meditaţii la Română.

La Istorie şi Geografie s-a prezentat însă mai bine, fiind notat cu 7.55 şi respectiv 8.65, relatează Adevărul

Reamintim că Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a susţinut la vârsta de 42 de ani examenul de Bacalaureat în sesiunea 2020. După examen, a declarat că a fost pe subiect, s-a pregătit şi a învăţat în speranţa să ia notă de trecere.

De asemenea, Moroşanu a precizat că, din cauza intervalului mare de timp de la absolvirea liceului, în 2016, a fost nevoit să ia meditaţii la limba română.

“M-am pregătit. M-am înscris şi anul trecut, dar nu eram atât de pregătit şi sigur. Am făcut meditaţii câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul şcolii ceea ce predau profesorii la meditaţii. Cred că ar trebui mai multă implicare şi determinare din partea lor. Sunt foarte mulţi care fac lucrul ăsta şi pentru a nu mai face loc pentru meditaţii după ore. Dacă copiii şi-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranţă n-ar mai avea nevoie de meditaţie. Nu mi-e ruşine că am avut nevoie de meditaţii, pentru că a fost un interval destul de mare de când am absolvit, în 2016. Nu am avut timp să studiez foarte mult şi am avut nevoie de pregătire”, a susţinut liderul PNL, la Digi24.ro.