Liga Campionilor. CFR Cluj va ţine piept maltezilor de la Floriana FC, în primul tur preliminar

Potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon, campioana României o va înfrunta în prima manşă preliminară a UCL pe Floriana FC, iar în cazul unui scor favorabil, formaţia lui Dan Petrescu va trebui să ţină piept grupării din Zagreb, Dinamo.
CFR Cluj îi va întâlni pe maltezii   de la Floriana FC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.
CFR Cluj îi va întâlni pe maltezii de la Floriana FC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. (Getty Images)

CFR Cluj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al celei mai îndrăgite competiţii fotbalistice inter-cluburi din Europa - UEFA Champions League.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon, formaţia din Gruia va înfrunta pe 18 sau 19 august, în deplasare, pe Floriana FC, iar în urma unui succes, jucătorii fostului internaţional - component al Generaţiei de Aur, Dan Petrescu, vor sta faţă în faţă în continuare cu campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, partida urmând să se desfăşoare pe teren propriu, în 25 sau 26 august.

Duelurile din primele trei tururi preliminare se vor desfăşura în manşă unică din cauza prelungirii stagiunii 2019-2020 a cupelor europene, în urma pauzei impuse de pandemia de coronavirus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport