Liga Campionilor. Dan Petrescu, despre partida de miercuri cu Celtic Glasgow din turul trei preliminar

"E clar că noi vrem o victorie, dar important este să nu luăm gol. Nu ştiu cum să facem chestia asta, însa sper să marcăm un gol." - Dan Petrescu, antrenorul grupării CFR Cluj.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Miercuri seara va avea loc meciul de fotbal dintre formaţiile CFR Cluj şi Celtic Glasgow din prima manşă a turului trei preliminar al celei mai importante competiţii fotbalistice inter-cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Iată ce a declarat Dan Petrescu, tehnicianul ceferiştilor, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu gruparea scoţiană.

"La meciurile de acasă e foarte bine să nu primeşti gol, dar nici eu nu ştiu cum să facem să nu primim gol. Trebuie ca Arlauskis să prindă o zi fantastică, apărarea la fel, să avem şi puţin noroc, poate chiar mai mult, pentru că sigur ocazii vor fi de partea lor, pentru că au prea multă calitate şi o să vă convingeţi de asta mâine pe viu. Nu ştiu dacă poate fi surprinsă pe contraatac Celtic, dar în ultimele 5 meciuri nu prea au arătat slăbiciuni, au arătat numai calităţi.

Nu e uşor să baţi campioana Bosniei şi a Estoniei cu 5-0, 7-0 sau cu cât au bătut, i-au bătut de i-au rupt pe toţi. Chiar dacă nivelul e mai slab, au arătat că sunt o echipă mare, arată ca o echipă mare în momentul ăsta. Noi trebuie să facem un miracol ca să-i eliminăm. Ar fi un miracol. Aş asemăna cu perioada în care am câştigat campionatul cu Unirea (Urziceni) la ce echipă au ei acum. Asta este realitatea, după ce am văzut cinci meciuri oficiale ale lor. Ăla a fost un miracol cu Unirea, şi asta ar fi un alt miracol după părerea mea", a declarat fostul internaţional.

Partida de pe stadionul ''Dr. Constantin Radulescu'' din Cluj-Napoca este programată să înceapă la orele 21:00 şi-l va avea la centru pe arbitrul sârb Srdjan Jovanovic, acesta urmând a fi ajutat de asistenţii Uros Stojkovic şi Milan Mihajlovic, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Novak Simovic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport