Liga I. Academia Clinceni a întrerupt seria succeselor deţinută de liderul Universitatea Craiova

Gruparea ilfoveană s-a impus la scor minim în faţa formaţiei care nu pierduse până în prezent nici un meci din noua stagiune de campionat - şapte victorii din şapte. Unicul gol al partidei a fost reuşit de sud-americanul Juan Bautista Cascini.
Universitatea Craiova - Academica   Clinceni 1-0, în primul meci din  etapa  a opta.
Universitatea Craiova - Academica Clinceni 1-0, în primul meci din etapa a opta. (Universitatea Craiova/facebook)

Academica Clinceni a reuşit să câştige surprinzător, vineri seara, duelul din etapa a opta a Ligii I, desfăşurat în deplasare pe Stadion ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în compania echipei gazdă Universitatea.

Gruparea ilfoveană, care venea după eşecul de pe teren propriu în faţa celor de la FCSB, în urma a doua goluri primite în ultimele cinci minute de joc, a întrerupt seria de meciuri câştigate a liderului campionatului intern, Universitatea. Argentinianul Juan Bautista Cascini a fost cel care a speculat o greşeală în defensiva grupării din Bănie (min. 58), marcând astfel primul său gol în Liga I.

Meciul a fost frumos, ocaziile de poartă curgând de ambele părţi ale terenului, dar fără a mai aduce modificări tabelei de marcaj.

Înaintea meciului, jucătorii Universităţii au desfăşurat un banner pe care scria ''Mereu cu noi, Minune Blondă, de la 8 la infinit'', la doi ani de la dispariţia fostului mare fotbalist Ilie Balaci (doi ani s-au împlinit pe 21 octombrie). Fotbaliştii au purtat tricouri cu chipul lui Balaci.

Până acum Academica a rămas neînvinsă în deplasare, contabilizând trei egaluri şi o victorie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport