Liga I. AFC Astra Giurgiu, câştigătoare pe terenul formaţiei FC Hermannstadt

Astra Giurgiu s-a impus în faţa celor de la Hermannstadt, duminică seara, în deplasare, la Mediaş, graţie unicului gol al partidei care a pornit din gheata lui Valentin Gheorghe în minutul 82.
(FABRICE COFFRINI / AFP / GettyImages)

Astra Giurgiu a obţinut victoria la scor minim pe terenul celor de la FC Hermannstadt, duminică seara, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Cel care a adus giurgiuvenilor toate cele trei puncte puse în joc - extrem de preţioase în economia clasamentului, a fost Valentin Gheorghe, care a punctat printr-un un şut din mijlocul careului de şaisprezece metri, printre picioarele goalkeeper-ului Cristiano Figueiredo.

Oaspeţii, care au mai irosit o şansă de a marca în minutul 52 prin Daniel Graovac - bara porţii fiind cea care s-a opus modificării tabelei de marcaj, au avut şansa portarului David Lazăr care a reuşit să păstreze poarta intactă, fiind într-o formă de zile mari.

Pentru formaţia de la malul Dunării aceasta a fost al doilea succes din acest campionat, rămânând în continuare ultima clasată.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt a contabilizat în ultimele şase etape trei egaluri şi trei eşecuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport