Liga I. Chindia Târgovişte - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0

Cele două grupări au remizat sâmbătă seara în etapa a noua a Ligii I, scor final 0-0, ambele echipe creându-şi ocazii bune de a marca, cea mai evidentă fiind penalty-ul ratat de Sepsi în minutul 48.
(ANDREW YATES / AFP / Getty Images)

Chindia Târgovişte şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au terminat indecis duelul de pe Stadionul Ilie Oana din Ploieşti, disputat sâmbătă seara,în etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Un meci frumos cu mari şanse de a înscrie cel puţin o singură dată de fiecare parte. Atacantul Goran Karanovic (Sepsi OSK) a ratat cea mai mare ocazie - un penalty în min. 48, la care goalkeeper-ul Mihai Aioani a ieşit în evidenţă admirabil, iar gazdele au trecut pe lângă gol prin Cristian Neguţ (37), care a nimerit bara transversală.

Sepsi OSK e neînvinsă în deplasare în acest sezon, fiind formaţia cu cele mai multe egaluri, şapte.

AFC Chindia Târgovişte - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, Stadion ''Ilie Oana'' - Ploieşti
Goran Karanovic (Sepsi OSK) a ratat un penalty în min. 48 (a apărat Mihai Aioani)
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Irina Mirt (Bucureşti) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport