Liga I. CS Gaz Metan Mediaş, victorie la scor de neprezentare pe terenul formaţiei FC Voluntari

Gruparea medieşeană s-a impus destul de uşor pe Stadionul 'Anghel Iordănescu' din Voluntari, echipa gazdă cedând la capătul timpului regulamentar de joc cu scorul de 3-0 (2-0), meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.
FC Voluntari - CS Gaz Metan Mediaş 0-3 în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.
FC Voluntari - CS Gaz Metan Mediaş 0-3 în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. (FC Voluntari/facebook)

Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie mare, luni, în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. Cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, revenit după o pauză de patru etape timp în care a fost internat pentru investigaţii la cord, oaspeţii s-au întrecut pe ei înşişi marcând nu mai puţin de trei ori în poarta celor de la FC Voluntari.

Medieşenii au fost cei care au ţinut mai mult mingea sub control, o posesie răsplătită până la final cu trei puncte importante în economia clasamentului. Dumitru Cardoso (28), Mihai Velisar (43) şi Sergiu Buş (53) sunt jucătorii care au avut ceva de spus pe gazonul advers şi care au adus bucuria în tabăra 'lupilor negri'.

Dumitru Cardoso a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner, fundaşul Mihai Velisar a marcat la capătul unei acţiuni proprii, un contraatac făcut ca la carte, pentru ca Sergiu Buş să le taie aripile celor de la Voluntari, după o pasă a lui Cardoso, Buş fiind foarte aproape de o dublă un minut mai târziu, dar mingea a nimerit transversala.

În urma acestui rezultat echipa din Mediaş a rămas neînvinsă în actualul sezon, având 12 puncte şi ocupând poziţia a treia în clasament, în timp ce FC Voluntari, cu 5 puncte, se află pe locul 10. Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi are o singură victorie, 3-1 în deplasare cu FCSB în etapa precedentă.

Echipele de start:

FC Voluntari: Mitrev - Miranda, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Ion Gheorghe - Costin, Deac, Ţîră
Rezerve: Rîmniceanu - Kocic, Lopez, Harrer, Laidouni, Mihalcea, Popadiuc

Gaz Metan: Pleşca - Romeo, Larie, Constantin, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Ely, Buş, Cardoso
Rezerve: Batista, Chamed, Popa, Roşu, Trif, Sanoh, Drăghici

Au marcat: Dumitru Cardoso (28), Mihai Velisar (43), Sergiu Buş (53)
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucşi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF