Liga I. FC Hermannstadt a câştigat pe terenul formaţiei FC Voluntari, în play-out

Gruparea sibieană a obţinut maximul de puncte din deplasarea făcută la Voluntari, scor final 1-0. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Claudiu Belu-Iordache (minutul 45).
FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-0   (1-0), în etapa a cincea a Ligii I   de fotbal.
FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-0 (1-0), în etapa a cincea a Ligii I de fotbal. (FC Hermannstadt/facebook)

FC Hermannstadt a luat toate cele trei puncte puse în joc în etapa a cincea a play-out-ului campionatului intern, desfăşurată duminică, pe stadionul "Anghel Iordănescu'' din Voluntari.

Formaţia pregătită de Eugen Beza a fost urmărită de noroc, reuşind să iasă cu fruntea sus din acest duel pe fondul ocaziilor irosite de gazde, care s-au apropiat periculos în mai multe rânduri de poarta adversă, fără succes însă.

Cele mai mari ocazii ale ilfovenilor au aparţinut lui Jefte Betancort, care în decurs de doar patru minute a nimerit în două rânduri stâlpul porţii (minutele 7 şi 11). Şi cum ocaziile nefructificate se răzbună, oaspeţii au reuşit să modifice tabela de marcaj în dreptul lor prin Claudiu Belu-Iordache (45).

Sibienii, aflaţi la a doua lor victorie în play-out, ambele în deplasare, este pe 9 cu 19 puncte, în timp ce ilfovenii, după un egal şi două victorii, este pe 6 cu 23 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport