Liga I. FC Steaua Bucureşti, victorie tardivă în faţa celor de la CFR Cluj

Gruparea din capitală a trecut la scor minim de CFR Cluj, duminică, cu scorul de 1-0, partidă din etapa a 10-a a play-off-ul Ligii I la fotbal, ultimul meci din acest sezon pentru cele două echipe.
Arena Naţională din Bucureşti.
Arena Naţională din Bucureşti. (wikipedia.org)

FCSB a obţinut o victorie, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa celor de la CFR Cluj, trei puncte care nu mai ajută cu nimic pe stelişti, respectiv un derbi care s-a jucat fără miză, după ce clujenii deveniseră campionii actualei stagiuni încă de săptămâna trecută după succesul de acasă cu CSU Craiova (1-0). Roş-albaştrii vor termina pe locul 2.

Unicul gol al întâlnirii a aparţinut lui Filipe Teixeira (minutul 53), care a marcat spectaculos din foarfecă.

Întâlnirea celor două formaţii titrate de la noi din ţară nu a fost lipsită de ocazii de poartă, un joc frumos arătat de jucătorii ambelor echipe, care ar fi putut să puncteze încă de cel puţin două ori - un penalty ratat de Ioan Hora (50) - stelistul luând la ţintă bara transversală, respectiv fundaşul francez Kevin Boli, care a nimerit la rândul lui bara porţii apărate de Vlad (15).

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad - R.Benzar, I.Cristea, Bălaşa, J. Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Tanase - Fl. Coman - Hora.
Rezerve: Bălgrădean, Moruţan, Rusescu, M. Roman, Fl. Matei.
Antrenor: Mihai Teja.

CFR Cluj: Arlauskis - Cr.Manea, A. Mureşan, Boli, Peteleu - Males, Hoban, Djokovic - Costache, Omrani, Păun.
Rezerve: Collado, Ispas, Lang, Moutinho, Itu, Ioniţă, Petrila.
Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Mihai Stancu (Bucureşti) - LPF