Liga I. FC Viitorul a trecut de Astra Giurgiu cu 4-1

Gruparea constănţeană a obţinut primele trei puncte din acest nou sezon de campionat, prin victoria înregistrată sâmbătă seara în faţa celor de la Astra Giurgiu, scor final 4-1 (3-0).
FC Viitorul - Astra Giurgiu 4-1 (3-0), în etapa a 5-a a Ligii I de fotbal.
FC Viitorul - Astra Giurgiu 4-1 (3-0), în etapa a 5-a a Ligii I de fotbal. (Viitorul FC/facebook)

FC Viitorul Constanţa primeşte o gură de oxigen după patru etape nesatisfăcătoare, gruparea patronată de Gheorghe Hagi obţinând o primă victorie, pe teren propriu, în faţa celor de la Astra Giurgiu, meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal.

Formaţia antrenată de Ruben de la Barrera s-a impus cu scorul de 4-1 (3-0), prin golurile marcate de Gabriel Iancu (13, 59), Kevin Luckassen (20) şi Alexandru Mâţan (38).

Pentru Astra, golul de onoare a venit din gheata lui Denis Alibec (63), în urma unui penalty acordat eronat în urma unui duel între Takayuki Seto (Astra) şi Cosmin Matei (Viitorul).

În urma acestui insucces, Astra ocupă ultimul loc în clasament, fiind fără victorie, cu un singur punct, în timp ce Viitorul ocupă poziţia a 12-a.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport