Liga I. FCSB, victorie pe terenul celor de la FC Botoşani

Gruparea bucureşteană a dispus cu scorul de 2-0 de FC Botoşani, sâmbătă seara, pe stadionul Municipal - reşedinţă de judeţ, golurile vicecampioanei purtând semnăturile lui Florinel Coman (31), respectiv Harlem Gnohere (74).
FC Botoşani - FCSB 0-2 în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.
FC Botoşani - FCSB 0-2 în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club Botoşani/facebook)

FCSB a trecut cu brio de FC Botoşani în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, o nouă victorie importantă reuşită de formaţia din Ghencea, care a rămas astfel neînvinsă de nouă etape în actuala stagiune de campionat cu şapte victorii şi două egaluri. Steliştii i-a avut ca protagonişti pe Florinel Coman (31) şi Harlem Gnohere (74).

De menţionat că oaspeţii au evoluat în zece oameni din minutul 63, după ce fundaşul sârb Bogdan Planic a fost sancţionat de către arbitrul de centru Iulian Călin cu al doilea cartonaş galben.

"Sincer să fiu mă aşteptam să câştigăm, nu era asta o problemă. A fost mai palpitant aşa în 10 jucători, încercăm să jucăm şi în 10, să marcăm. Jucătorii mei au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Sunt bucuros şi fericit pentru jucătorii mei.." a declarat tehnicianul roş-albaştrilor Bogdan Vintilă la finalul partidei. Cu această ocazie jucătorii săi au reuşit să-şi ia revanşa după ce în meciul tur au pierdut cu acelaşi scor.

Scorul pe tabela de marcaj la finalul timpului regulamentar de joc putea să arate altfel dacă nu s-ar fi opus bara porţii - Hervin Ongenda, din lovitură liberă (28) şi FCSB prin Dragoş Nedelcu (36).

ECHIPELE DE START

FC BOTOSANI: Pap - Harut, Miron, Chindris, Tiganasu - Papa, Rodriguez - Ashkovski, Ongenda, Keyta - Chalkiadakis
REZERVE: Brinza, Kolesovs, Patache, Cascini, Andronic, Moussa, Ofosu
ANTRENOR: Marius Croitoru

FCSB: Balgradean - Cretu, Planic, Cristea, Pantiru - O. Popescu. D. Nedelcu - Man, F. Tanase, F. Coman - Hora
REZERVE: A. Vlad - Manea, Gnohere, Morutan, Soiledis, Vina, Chorbadzhiyski
ANTRENOR: Bogdan Vintila

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Eduard Alexandru (Bucureşti) - LPF