Liga I. Mircea Rednic (FC Viitorul), declaraţii înaintea partidei cu CSM Poli Iaşi

"Nu trebuie să ne gândim că Iaşi e ultima clasată.. trebuie să luăm foarte în serios acest meci. Dar trebuie să luăm şi puncte. Fiind un meci restant, e important să câştigăm" - Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic. (Getty Images)

FC Viitorul şi CSM Poli Iaşi se vor întâlni, joi - 8 aprilie, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 24-a a Ligii I, care a fost întrerupt în 22 februarie în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Meciul se va relua de la început.

"Nu trebuie să ne gândim că Iaşi e ultima clasată. Pentru că de când a venit antrenor Nicolo Napoli echipa lor e mult mai bine aşezată în teren, a câştigat şi un meci. La Clinceni a avut o repriză foarte bună în care a şi înscris. Deci va fi greu, trebuie să luăm foarte în serios acest meci. Dar trebuie să luăm şi puncte. Fiind un meci restant, e important să câştigăm şi să terminăm în primele cinci în play-ouţ, ţinând cont că am avea astfel un meci în plus acasă", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă online susţinută cu ocazia acestui duel.

"Băieţii erau trişti şi dezamăgiţi de felul în care au jucat cu Botoşani şi de faptul că am ratat play-off-ul. Acum nu avem ce să mai facem, asta e situaţia. Dar felul cum se joacă play-ouţ-ul îţi mai dă şansa să te gândeşti să prinzi barajul de cupe europene. Iar ăsta e un lucru bun. Însă nu mai vreau să punem iar obiective, trebuie să luăm meci cu meci. Iar primul este cel cu Iaşi", a adăugat fostul internaţional.

În acest moment gruparea de la malul Mării Negre este pe poziţia a 11-a cu 31 de puncte, în timp ce formaţia moldoveană vine din postura de ultima clasată (19 puncte). Duelul va avea loc la Constanţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport