Liga I. O nouă victorie pentru campioana CFR Cluj

Gruparea ceferistă a dispus la scor de neprezentare de formaţia Gaz Metan Mediaş (3-0), pe teren propriu, graţie golurilor marcate de Paulo Vinicius (20), Kevin Boli (42) şi Billel Omrani (56).
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 3-0 în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 3-0 în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Victorie categorică, fără emoţii a grupării clujene CFR, duminică seara, pe Cluj Arena, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Alin Minteuan, antrenorul secund al celor de la CFR Cluj, care s-a aflat din nou în prim plan după ce Dan Petrescu a fost suspendat, şi-a condus elevii spre un nou succes, de această dată în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, cei din urmă înclinându-se la scorul ruşinos de 3-0.

Campioana i-a avut ca protagonişti pe Paulo Vinicius (20), Kevin Boli (42) şi Billel Omrani (56).

CFR, care a reuşit a cincea victorie consecutivă acasă, respectiv două victorii şi un egal în ultimele trei etape, este acum lidera Ligii I, cu 24 de puncte.

În schimb Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere, a treia la rând. Medieşenii cu 18 puncte acumulate staţionează în acest moment pe poziţia a patra în clasament.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Paun - Deac, Traore, Costache.
Rezerve: Rus, Susic, Pascanu, Culio, Golofca, Pereira, Omrani.
Antrenor: Dan Petrescu.

Gaz Metan: Plesca - Pleasca, Larie, M. Constantin, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Ely Fernandes, S. Bus, Dumitru Cardoso.
Rezerve: Ricardo Batista, Costea, Trif, Rosu, Chamed, Draghici, Romeo.
Antrenor: Edward Iordanescu.

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport