Liga I. Politehnica Iaşi, cinci etape consecutive fără victorie! Tristeţe mare în rândul suporterilor

Gruparea moldoveană a obţinut doar un punct din confruntarea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-1 (0-0), un rezultat nemulţumitor pentru fanii ieşeni după ce echipa favorită a înregistrat în ultimele cinci etape - trei egaluri acasă şi două eşecuri în deplasare.
Politehnica Iaşi - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1, în etapa  a 11-a a Ligii I de fotbal.
Politehnica Iaşi - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal. (Politehnica Iaşi/facebook)

Politehnica Iaşi este în continuare urmărită de ghinion în actuala stagiune de campionat, formaţia pregătită de Mihai Teja înregistrând un nou rezultat nemulţumitor pentru fanii sportului cu mingea din capitala Moldovei.

Iaşiul care venea după cinci etape fără victorie (trei egaluri şi două înfrângeri), a sperat că ziua de luni va fi una de bucurie, dar oaspeţii - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, au dejucat planul moldovenilor. Duelul celor două combatante a fost unul destul de strâns, ocazii de poartă fiind înregistrate de ambele părţi ale terenului.

'Alb-albaştrii' au punctat primii prin argentinianul Juan Pablo Passaglia (min. 70) - aflat la primul sau gol în Liga I, pentru ca apoi după doar nouă minute 'Alb-roşii' să restabilească egalitatea de pe tabela de marcaj prin Răzvan Tincu (79), fost jucător al celor de la FC Botoşani, respectiv Poli Iaşi.

Altfel probabil ar fi fost soarta partidei dacă ieşenii nu iroseau şansa reală de a marca prin Andrei Cristea în prima repriză, când aceasta din urmă a luat la ţintă bara (23).

"Aceeaşi poveste ca în ultimele meciuri. Păcat. Am avut ocazii, am condus iar, dar psihic nu putem să ţinem de rezultat. Încercăm să schimbăm ceva, să ne revenim pe viitor, dar nu se poate face asta de pe-o zi pe alta", a declarat Teja la conferinţa de presă.

"Echipa are disciplină, e foarte important, dar trebuie să fim mai inovativi, mai creativi. În prima repriză am vrut să avem spaţii pe contraatac, iar în repriza a doua a fost mai bine, am avut mai multe ocazii, dar nu am fost foarte atenţi. E bine că suntem neînvinşi afară, dar cu un punct în deplasare eşti mulţumit, e mai bine decât niciunul. Cu puţin noroc puteam câştiga", a spus la rândul său Csaba Laszlo, antrenorul celor de la Sepsi.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi ocupă acum locul 5 în Liga I, cu 17 puncte, în timp ce Sepsi este pe 8, cu 14 puncte.

Etapa următoare, Poli Iaşi va juca în deplasare pe terenul celor de la Universitatea Craiova, iar Sepsi (cu două egaluri şi o victorie în ultimele trei etape), va merge la Botoşani.

ECHIPELE DE START:

POLI IAŞI: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, Radu - Mihalache, Loshaj - Platini, Andrei Cristea, Horşia - Ad. Bălan
REZERVE: Rusu, Cabral, Popadiuc, Bîrnoi, Fr. Cristea, Passaglia, Chelaru
ANTRENOR: Mihai Teja

SEPSI: Fejer - Kylien, Tincu, Bouhenna, Fl. Ştefan - Velev, Vaşvari, Deaconu - Safranko, Carnat, Karanovic
REZERVE: Niczuly, Diakhite, Andrezly, Fulop, Flores, Salli, Ştefănescu
ANTRENOR: Csaba Laszlo

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport