Liga I. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni, fără gol marcat în etapa a 24-a

Cele două formaţii au terminat la egalitate meciul din etapa a 24-a a campionatului intern, sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, scor final 0-0.
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni 0-0, în etapa a 24-a a campionatului intern.
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni 0-0, în etapa a 24-a a campionatului intern. (Sepsi OSK/facebook)

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe continuă seria remizelor în campionatul intern, formaţia pregătită de Leo Grozavu ajungând, după partida de sâmbătă cu Academica Clinceni, la al şaselea egal consecutiv.

”Echipa mea a arătat foarte bine, nu am dat şanse adversarilor, ne-am creat foarte multe situaţii de gol. Şi adversarul s-a pregătit să ne blocheze, nici noi nu am avut şansă, poate avem data viitoare. Şansa nu o pot antrena.

Nu am marcat, ne-a lipsit inspiraţia, dar suntem echipa cu al doilea atac din Liga 1. Nu sunt supărat deloc, eram supărat dacă nu ajungeam acolo. Am regăsit starea de joc, iar ei au avut în Vâlceanu un adevărat înger pazitor, un portar foarte bun”, a declarat tehnicianul covăsnenilor după meci.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul oaspeţilor Octavian Vâlceanu, care s-a evidenţiat admirabil de câteva ori, opunându-se providenţial la atacurile echipei gazde: Claudiu Petrila (41), Răzvan Tincu (44), Pavol Safranko (53), respectiv Anass Achahbar care a ratat incredibil din centrul careului (77).

Sepsi OSK ocupă în continuare poziţia a patra în clasament cu 37 de puncte, în timp ce ilfovenii, care au ajuns la 14 meciuri fără gol primit în acest sezon, este pe 6 cu 35 de puncte.

În tur, Academica a câştigat cu 2-0.