Liga I. Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, fără gol marcat în etapa cu numărul 16 a campionatului intern

Duelul dintre cele două formaţii s-a terminat indecis, la capătul timpului regulamentar de joc tabela de marcaj din Bănie rămânând neschimbată, scor final 0-0.
Universitatea Craiova - Sepsi OSK  Sfântu Gheorghe 0-0, în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate partida de pe Stadion ''Ion Oblemenco'' din Craiova, scor final 0-0, în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Evoluţia celor două formaţii a fost una modestă, jucătorii nu au pus în pericol foarte tare plasa porţii, ocaziile de poartă fiind rare, protagoniştii acestei confruntări fiind consolaţi într-un final de gândul de a-şi împărţi punctele.

Gazdele au irosit o ocazie de gol în min. 60, prin Alexandru Cicâldău, în timp ce oaspeţii s-au evidenţiat prin Fofana (43), când Dan Nistor a respins de pe linia porţii, şi Florin Ştefan (53), care a şutat puţin peste transversală.

De menţionat că ambele echipe au evoluat fără antrenori: Universitatea l-a avut pe Corneliu Papură în tribună (suspendat), iar Leo Grozavu nu a fost la meci.

În tur, Universitatea s-a impus cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Cartonaş roşu: Vladimir Screciu (Universitatea, 81), Boubacar Fofana (Sepsi OSK, 90 2).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF