Liga I. Universitatea Craiova victorioasă în faţa Viitorului Constanţa (3-1)

Gruparea craioveană a obţinut o victorie frumoasă în faţa constănţenilor ce-i asigură poziţia a doua în clasament, în detrimentul 'puştilor lui Hagi' care au căzut pe trei.
Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-1, în etapa a 11-a a Ligii I  de fotbal.
Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-1, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova a ieşit învingătoare din duelul cu FC Viitorul, derby-ul etapei a 11-a a Ligii I de fotbal, disputat luni seara, pe Stadion 'Ion Oblemenco' - Craiova. Scorul final a fost 3-1 (2-1).

Gazdele au arătat un psihic bun şi dorinţă de a câştiga, reuşind să întoarcă soarta partidei care de la începutul fluierului de start al arbitrului părea să aparţină oaspeţilor. Gruparea de la malul Mării Negre a surprins repede prin Bogdan Ţîru (7) după o fază fixă, pentru ca apoi cei din Bănie să puncteze devastator de două ori pe finalul primei reprize prin Alexandru Cicâldău (44), respectiv Elvir Koljic (45), execuţii fără şansă pentru goalkeeper-ul Cătălin Căbuz.

Universitatea cu Victor Piţurcă pe banca tehnică a mai punctat o dată după revenirea de la vestiare, graţie unei lovituri libere executată bine de Mihai Bălaşa (53). Aceştia au mai ratat o şansă bună în prelungiri, când Koljic a trimis balonul în transversală cu poarta goală (90+1).

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe poziţia a doua în clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte, două sub liderul CFR Cluj, iar Viitorul coboară astfel pe trei cu 21 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport