Liga II. Adrian Iencsi pe banca tehnică a formaţiei giuleştene FC Rapid

„Ne-am înţeles cu Adi Iencsi, foarte repede. El este un rapidist adevărat şi începând de mâine va fi la antrenament. Suntem 100% pe aceeaşi lungime de undă cu Adi Iencsi, mai ales că el a mai făcut parte din proiectul nostru”, - Victor Angelescu, finanţatorul Rapidului.
Antrenorul român Adrian Iencsi.
Antrenorul român Adrian Iencsi. (www.fcrapid.ro)

Fostul fundaş Adrian Iencsi îl va înlocui la cârma echipei de ligă secundă FC Rapid Bucureşti pe Dan Alexa, acesta din urmă părăsind formaţia giuleşteană după ratarea obiectivului principal, şi anume promovarea în eşalonul superior.

Anunţul a fost făcut, luni, de finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, pe site-ul său oficial al clubului.

''Ne-am înţeles cu Adi Iencsi, foarte repede. El este un rapidist adevărat şi începând de mâine va fi la antrenament. Suntem 100% pe aceeaşi lungime de undă cu Adi Iencsi, mai ales că el a mai făcut parte din proiectul nostru'', a spus finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu.

În vârstă de 45 de ani, Adi Iencsi a fost ultima dată la Rapid în 2018, când a antrenat timp de şase luni echipa Under-19, cu rezultate foarte bune.

Fostul căpitan al Rapidului a venit în Giuleşti în 1997 şi a jucat până în 2004, cucerind de două ori titlul de campion (1999 şi 2003), de două ori Cupa României (1998 şi 2002) şi de trei ori Supercupa României (1999, 2002, 2003).

De asemenea, cel poreclit Şaurul, a evoluat pentru Rapid şi în sezonul 2009/2010.

Ca antrenor, Adi Iencsi a condus FC Hunedoara, Turris Turnu-Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călăraşi, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj şi Rapid U19, iar în sezonul trecut a condus echipa a doua a lui CSU Craiova.

De asemenea, în 2015, a fost secundul lui Ioan Andone, la Apollon Limassol, formaţie cu care a evoluat în grupele Europa League.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport