Lucian Bode îl loveşte pe Cuc: Nu au reuşit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 promişi

Razvan Cuc(Ministrul Transporturilor),
Razvan Cuc(Ministrul Transporturilor), (Florin Chirila/Epoch Times)

Deputatul PNL Lucian Bode, preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, a criticat în termeni duri situaţia creată în cazul recepţiei loturilor 3 şi 4 din Autostrada Lugoj-Deva. Bode acuză de incompetenţă Ministerul Transporturilor, şi îl avertizează pe ministrul de resort, Răzvan Cuc, că dacă se continuă cu “recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor!”.

“Incompetenţa de la transporturi loveşte din nou! Domnule ministru, Răzvan Cuc, cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor! În plin scandal legat de recepţia loturilor 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva, ministrul transporturilor Răzvan Cuc lansează o fumigenă şi promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor!”, afirmă liberalul într-o postare publicată marţi pe pagina sa de socializare.

Bode consideră că ministrul Cuc “încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale” ca să “mascheze eşecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj – Deva promisă iniţial la sfârşitul lunii iulie, apoi până pe 15 august”.

“Suntem la mijlocul lunii august, iar disperarea este mare pentru domnul ministru Cuc şi pentru Guvernul PSD! Nu au reuşit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 km promişi, iar în acest ritm riscul să avem un mare ZERO până la sfârşitul anului este uriaş.

Ne aflăm în următoarea situaţie – loturile 3 şi 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discută despre inaugurare erau mereu prezentate cu acelaşi termen. Brusc, în al 12 lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 şi recepţia va fi amânată. Deşi lotul 4 poate fi recepţionat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3!”, a argumentat preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură.

În final, Lucian Bode a afirmat că “în România cu echipa actuală de la Transporturi şi CNAIR niciun proiect major nu are şanse să fie dus la bun sfârşit fără blocaje, şi că “pe frontispiciul celor două instituţii scrie cu litere mari-INCOMPETENŢĂ, DEZINTERES şi MINCIUNĂ!”.

Deputatul PNL consideră că singura posibilitate de a mai “spăla ruşinea care acoperă aceste 2 instituţii” ar fi “demisia de urgenţă a celor doi şefi de instituţii!”.

“După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism un singur lucru mai poate spăla ruşinea care acoperă aceste 2 instituţii - demisia de urgenţă a celor doi şefi de instituţii!”, a concluzionat Lucian Bode.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne