Ludovic Orban: "Orice premier propus de PSD are vocaţie de kamikaze!"

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Florin Chirila/Epoch Times)

Orice premier propus de PSD are vocaţie de kamikaze, susţine, pe Facebook, liberalul Ludovic Orban, în opinia căruia un premier care rămâne în lesa lui Dragnea, moare politic.

"Orice premier propus de PSD are vocaţie de kamikaze. Pentru că nu el va conduce cu adevărat guvernul, ci Dragnea. Pentru că miniştrii şi secretarii de stat nu vor fi numiţi şi nu vor asculta de el ci de Dragnea. Pentru că majoritatea parlamentară nu va sprijini niciun proiect neagreat de Dragnea. Pentru că promisiunile electorale ale PSD au fost atât de fanteziste încât sunt imposibil de realizat.
Dacă rămâne în lesa lui Dragnea moare, dacă încearcă să scape din lesă moare ( politic, evident )", scrie, pe Facebook, Ludovic Orban.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat miercuri seara că noua propunere PSD-ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, fost ministru în Guvernul Ponta şi fost membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne